Deze website is in onderhoudsmodus. De informatie kan dus tijdelijk gedeeltelijk onjuist zijn.
Over de Beeldbank Noord-Holland

De Beeldbank Noord-Holland is tot stand gekomen met subsidie van de Provincie Noord-Holland. Het portaal wordt beheerd door Cultuurcompagnie Noord-Holland en is een samenwerking van Cultuurcompagnie Noord-Holland en de Noord-Hollandse archieven en historische verenigingen.

Cultuurcompagnie Noord-Holland is gevestigd op:

Bergerweg 1
1815 AC Alkmaar

T (072) 850 28 00
I cultuurcompagnie.nl


Bestellen van beeldmateriaal
De Beeldbank Noord-Holland toont beeldmateriaal uit verschillende collecties van archieven en historische verenigingen in Noord-Holland. Cultuurcompagnie Noord-Holland is beheerder van de Beeldbank Noord-Holland en heeft zelf geen eigen collectie. Heeft u interesse in een van de afbeeldingen op de Beeldbank? Onder de afbeelding ziet u uit welk archief de afbeelding afkomstig is. U kunt met deze organisatie contact opnemen voor beeldmateriaal in hoge resolutie. De contactgegevens van de instellingen vindt u op deze website onder het kopje 'Deelnemers'.


Disclaimer
Dit internetportaal wordt beheerd door Cultureel Erfgoed Noord-Holland. Cultureel Erfgoed Noord-Holland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de pagina’s van de deelnemende verenigingen en instellingen, noch voor de teksten, beelden en berichten die door deze instellingen en derden op het portaal worden gezet.

Evenmin is Cultureel Erfgoed Noord-Holland aansprakelijk voor eventuele fouten en onjuistheden in de op deze website aangeboden informatie, noch voor de gevolgen van het gebruik ervan.