Camera

Als u op zoek bent naar een camera van hoge kwaliteit, hoeft u geen tonnen geld uit te geven, noch hoeft u het nieuwste en beste nieuwe product op de markt te kopen. Als je bereid bent om sommige functies te missen, kun je veel geld besparen door een model van de laatste generatie op te pikken of rond te shoppen voor aanbiedingen voor gereviseerde of oudere, maar nog steeds actuele camera’s.

In deze aankoopgids willen we uw aandacht vestigen op een aantal camera’s met een grote toegevoegde waarde, die nog steeds beschikbaar zijn. We beginnen met de goedkoopste opties en gaan vanaf daar in prijs omhoog. Zie je iets wat we gemist hebben? Laat het ons weten in het commentaar!

Onderstaande straatprijzen zijn geldig vanaf 28 augustus 2019 en kunnen variëren.

Nikon D3500 w/18-55 lens $446
Canon PowerShot G9 X II G9 X II $429
Canon EOS M100 w/15-45mm Canon EOS M100 w/15-45mm lens $449
Sony Cyber-shot DSC-RX100 DSC-RX100 $368
Panasonic Lumix DMC-ZS100 DMC-ZS100 $498
Panasonic Lumix DMC-GX85 Lumix DMC-GX85 $597
Sony a5100 w/16-50mm lens $448
Sony a6000 w/16-50mm lens $548
Fujifilm X-E3 $599
Sony a7 II $998
Nikon D750 $1496….

Nikon D3500 w/18-55mm objectief
$446

De D3500, een milde update van de D3400, is Nikon’s nieuwste instapmodel DSLR. Net als andere Nikons heeft de 24MP APS-C sensor van de D3500 een uitstekende resolutie en dynamisch bereik. Het autofocussysteem is gedateerd en kan niet veel foto’s maken in een klap, dus is het niet geschikt voor sport.

Wat de D3500 zo aantrekkelijk maakt, is dat de D3500 met zijn ‘Guide mode’ geweldig is voor beginners, met zijn ‘Guide mode’, het selecteren van de juiste instellingen op basis van de use-case, en vertelt je welke van deze instellingen daadwerkelijk veranderd zijn zodat je leert. De camera beschikt ook over Full HD-video-opname (hoewel AF in wezen onbruikbaar is) en Bluetooth om eenvoudig foto’s te kunnen delen. De levensduur van de batterij is uitzonderlijk.

Meer info | Prijzen controleren
Canon PowerShot G9 X Mark II
$429

De Canon PowerShot G9 X Mark II is een van de goedkoopste en kleinste compactcamera’s met 1″ sensor die je kunt kopen. De groter dan gemiddelde sensor zal beter uitziende beelden produceren dan je gebruikelijke compacte camera, alhoewel de traag-achtige lens dat voordeel bij weinig licht zal verminderen.

Het objectief heeft een klein brandpuntsbereik van 28-84 mm, dat niet zo veelzijdig is als de meeste andere objectieven. Desondanks heeft de G9 X II een goed ontworpen touch-interface, goede prestaties, Full HD-video-opname en de nieuwste draadloze functies.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Canon EOS M100 met een EOS M/15-45mm lens van Canon
$449

De Canon EOS M100 is een van de goedkoopste spiegelloze camera’s die je kunt vinden. Hij zit boordevol met Canon’s nieuwste functies, waaronder het uitstekende Dual Pixel autofocussysteem en heeft ook een opklapbaar touchscreen display. Het is niet zo goed in het maken van foto’s als het nieuwe M50 model, dat ook 4K video kan opnemen.

De M100 is voorzien van Full HD-video-opname en Wi-Fi met Bluetooth. Hoewel er niet veel native EF-M-objectieven beschikbaar zijn, is de M100 compatibel met Canon’s enorme selectie EF- en EF-S-glas met een optionele adapter.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Panasonic Lumix DMC-ZS100 DMC-ZS100
$497

De Panasonic Lumix DMC-ZS100 (TZ100 in sommige regio’s) is een compacte camera met een 1″ sensor en 25-250mm equiv. lens. Het past gemakkelijk in je zak, waardoor het een ideale camera is om mee te nemen op reis. Het objectief heeft een relatief laag maximaal diafragma, dus het zal niet goed presteren bij weinig licht, maar het zal nog steeds beter presteren dan compacte camera’s met kleinere sensoren. Het krijgt niet de mooiere JPEG kleuren van de nieuwere Panasonic modellen.

De ZS100 heeft een vast touchscreen display en een ‘better than nothing’ elektronische zoeker. Naast het maken van 4K video, heeft de ZS100 ook echt handige functies zoals ‘Post Focus’ en ‘4K Photo’. Voor wie op zoek is naar een draagbare, veelzijdige reiscamera, is de ZS100 een koopje.

Lees de review | Meer info | Prijzen controleren | Meer info | Check prijzen
Sony Cyber-shot DSC-RX100 DSC-RX100
$368

Hoewel niet zo geschikt als latere modellen, is de originele Cyber-shot RX100 van Sony een goedkope manier om een echte compactcamera met een 1″ sensor te haken. Het heeft een 28-100mm equivalente lens die het goed doet bij weinig licht aan het brede uiteinde van de lens, maar niet zo goed is bij telefoto. Je mist de snellere lenzen, elektronische zoekers en verbeteringen in autofocus en JPEG beeldkwaliteit die bij de nieuwste modellen binnenkomen.

De camera past met gemak in een zak, hoewel de behuizing glad is en sommigen de bediening misschien wat onhandig vinden. De RX100 heeft een 3″ niet-aanrakings LCD maar mist een zoeker. De fotokwaliteit is uitstekend en hetzelfde kan gezegd worden van de Full HD video. Het focust snel en kan continu fotograferen met 10 fps. Wi-Fi is ingebouwd om foto’s te delen.

Lees review | Meer info | Prijzen controleren | Meer info | Check prijzen
Panasonic Lumix DMC-GX85 DMC-GX85 w/12-32mm en 40-150mm lenzen
$597

De Panasonic Lumix DMC-GX85 (in veel regio’s bekend als de GX80) is een compacte Micro Four Thirds camera met een 16MP sensor, beeldstabilisatie in het lichaam en een ingebouwde EVF. Het produceert beelden van zeer goede kwaliteit, ondanks het feit dat hij een kleinere sensor heeft dan zijn APS-C peers, en de UHD 4K ziet er ook nog eens geweldig uit. Het maakt gebruik van Panasonic’s Depth from Defocus AF-systeem, dat respectabel is in termen van snelheid en het volgen van onderwerpen.

Hoezeer we ook van elektronische zoekers houden, de zoeker maakt hier gebruik van veldsequentiële technologie die kan leiden tot een afleidend ‘kleurscheurend’ effect. Het heeft ook een 16:9 beeldverhouding, wat lastig is voor foto’s die je nog moet maken. De levensduur van de batterij is redelijk, maar onder het gemiddelde voor zijn klasse.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Sony a5100 w/16-50mm lens van Sony
$448

Het is moeilijk te geloven, maar vijf jaar na de introductie is Sony nog steeds bezig met het maken van een 5100 spiegelloze camera. De compacte Sony a5100 is een goede keuze voor mensen met een beperkt budget die op zoek zijn naar een point-and-shoot ervaring, maar met verwisselbare lenzen. De verbeteringen in video, autofocus of JPEG kleur die in de nieuwere Sonys zijn binnengekomen, hebben we niet gezien, waardoor je de uitstekende Eye AF functie niet krijgt.

De a5100 maakt gebruik van een 24MP APS-C-sensor en heeft een hybride AF-systeem dat ook nu nog reageert. De a5100 is voorzien van een zelfkantelbare, zelfkantelbare LCD-touchscreen, maar geen zoeker. Hij kan Full HD-video opnemen en heeft Wi-Fi met apps die je naar de camera kunt downloaden.

Meer info | Bekijk de prijzen
Sony a6000 w/16-50mm lens van Sony
$548

De Sony a6000 is niet voor niets een van de best verkochte camera’s met verwisselbare lenzen aller tijden. Hij heeft een uitstekende beeldkwaliteit, een betrouwbaar autofocussysteem, 11 fps burst shooting en een scherpe OLED zoeker. De a6000 is iets meer gericht op liefhebbers dan de a5100, met dubbele regelknoppen maar (teleurstellend genoeg) geen touchscreen. Het is een voorloper van functies zoals 4K video en Sony’s uitstekende Eye AF-functie, en verbeteringen in interface en JPEG-kleur.

Het legt Full HD-video vast, biedt Wi-Fi en kan functietoevoegende apps in de camera downloaden. Het is de moeite waard erop te wijzen dat Sony’s APS-C lens collectie relatief klein en duur is in vergelijking met andere spiegelloze merken.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Fujifilm X-E3
599 dollar (alleen voor het lichaam)….

De Fujifilm X-E3 is een afstandsmeter-achtige spiegelloze camera die uitstekende beelden rechtstreeks uit de camera produceert dankzij de moderne 24MP X-Trans APS-C sensor. De goed gebouwde behuizing heeft directe regelaars voor sluitertijd en belichtingscompensatie en de meeste knoppen zijn aanpasbaar.

Een hoge-resolutie EVF en touchscreen wachten op gebruikers op de achterplaat. Het biedt ook Wi-Fi en Bluetooth. De X-E3 legt 4K-video vast, maar lang niet volgens de hoge standaard of nieuwere modellen. Hoewel de X-E3 geen ingebouwde flitser heeft, is een kleine externe flitser in de doos inbegrepen. De uitstekende 18-55mm F2.8-4 lens voegt slechts 300 dollar toe aan de kosten van de camera en is het geld zeker waard.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Sony a7 II
998 dollar (alleen voor het lichaam)….

De Sony a7 II is een solide full-frame spiegelloze camera die momenteel voor een opmerkelijk lage prijs wordt verkocht. Hij heeft een ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie, een 24MP sensor, een redelijk snel hybride autofocussysteem en Full HD video-opname. De camera heeft een relatief robuuste behuizing met enige weersafdichting, een hoge resolutie EVF en een kantelbaar (non-touch) LCD scherm. Het mist de verdere verbeteringen die Sony in zijn nieuwste modellen heeft aangebracht op het gebied van JPEG-kleur, autofocus en gebruikersinterface.

Foto’s hebben een geweldige resolutie en een uitstekend Ruw dynamisch bereik, hoewel de a7 II een beetje moeite heeft met hoge ISO-waarden. Sommige gebruikers vinden de knoppen en draaiknoppen misschien te klein, dus het is de moeite waard om er persoonlijk een te proberen voordat je ze koopt.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Nikon D750
$1496 (alleen voor het lichaam)

Ondanks het feit dat de D750 in 2014 werd uitgebracht, is hij nog steeds een van de meest aantrekkelijke full-frame DSLR’s op de markt en een ongelooflijk koopje nu hij zijn vijfde productiejaar nadert. De 24MP-sensor van de D750 produceert prachtige foto’s met weinig ruis bij hoge ISO’s en een groot dynamisch bereik. Het autofocussysteem volgt het onderwerp met gemak, maar de buffer van de camera vult zich snel wanneer de camera barst.

De behuizing van de D750 is compact voor een full-frame DSLR en heeft een gigantische optische zoeker, een 3,2″ kantelbaar LCD-scherm, ingebouwde flitser, dubbele SD-kaartsleuven en Wi-Fi. Hij kan goede Full HD-video’s van goede kwaliteit opnemen, maar de autofocusprestaties in video en liveweergave zijn alleen geschikt voor statische onderwerpen. De levensduur van de batterij daarentegen is uitzonderlijk.

Lees het overzicht | Meer info | Bekijk de prijzen
Tags: aankoopgids, aanbiedingen
Versnelling in dit verhaal

Sony Cyber-shot DSC-RX100 DSC-RX100

Canon PowerShot G9 X Mark II
1204
Ik bezit het
104
Ik wil het
415
Ik had het
Bespreken in de forums

63
Ik bezit het
40
Ik wil het
24
Ik had het
Bespreken in de forums

Sony Alpha a5100

Canon EOS M100
196
Ik bezit het
65
Ik wil het
88
Ik had het
Bespreken in de forums

98
Ik bezit het
75
Ik wil het
33
Ik had het
Bespreken in de forums

Sony a6000

Panasonic Lumix DMC-ZS100 (Lumix DMC-TZ100)
2701
Ik bezit het
379
Ik wil het
703
Ik had het
Bespreken in de forums

291
Ik bezit het
217
Ik wil het
122
Ik had het
Bespreken in de forums

Fujifilm X-E3

Sony a7 II
295
Ik bezit het
159
Ik wil het
63
Ik had het
Bespreken in de forums

1184
Ik bezit het
587
Ik wil het
404
Ik had het
Bespreken in de forums

Nikon D750

Nikon D3500
2667
Ik bezit het
945
Ik wil het
494
Ik had het
Bespreken in de forums

28
Ik bezit het
28
Ik wil het
15
Ik had het
Bespreken in de forums

Bespreken in de forums
Steun DPReview. Winkelen met
Sony Cyber-shot DSC-RX100 DSC-RX100
Basis, Zwart
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Canon PowerShot G9 X Mark II
Alleen de camera, zwart
Op voorraad

Van
$429.00
Nu winkelen
met 64 GB geheugenkaart, zwart

Van
$446.91
Nu winkelen
Sony Alpha a5100
Basis, zwart, basis, zwart, basis
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Canon EOS M100
91 beoordelingen van klanten
met 15-45mm, zwart, basis, zwart
Op voorraad

Van
$449.00
Nu winkelen
met 15-45 mm, zwart, met adapter monteren
Op voorraad

Van
$626.71
Nu winkelen
Sony a6000
Basis, zwart, basis, zwart, basis
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Basis, Zwart, met Geheugenkaart en Zakje
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Basis, Zilver, + 55-210mm (Zwart)
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Panasonic Lumix DMC-ZS100 DMC-ZS100
218 beoordelingen van klanten
ZS100K
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
ZS100S
Op voorraad
$447.99
Nu winkelen
ZS200K
Op voorraad
$697.99
Nu winkelen
ZS200S
Op voorraad
$697.99
Nu winkelen
Fujifilm X-E3
Lichaam, Zwart, Basis
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Lichaam, Zwart, Basis + Instax SP-3 Zwart

Van
$733.99
Nu winkelen
Lichaam, Zwart, Basis + Instax SP-3 Wit
Op voorraad

Van
$733.99
Nu winkelen
Lichaam, Zwart, met lederen bandje
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Sony a7 II
Alleen voor het lichaam, basis
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
met 28-70mm, Basis
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
met 28-70mm (schepen afzonderlijk), Basis
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Sony Alpha a7II Verwisselbare digitale lens camera van Sony Alpha a7II -….
Op voorraad

Zie prijs op Amazon.com
Nikon D3500
100 beoordelingen van klanten
w/18-55mm & 70-300mm Harde Uitrusting, Basis + Adobe Creatieve Wolk
Op voorraad

Van
$616.83
Nu winkelen
w/18-55mm & 70-300mm Harde Uitrusting, Basis
Op voorraad

Van
$496.95
Nu winkelen
w/18-55mm & 70-300mm Harde Kit, w/50mm
Op voorraad

Van
$693.90
Nu winkelen
w/18-55mm & 70-300mm Harde Uitrusting, w/35mm & 70-300mm, w/35mm
Op voorraad

Van
$673.90
Nu winkelen
w/18-55mm, Basis
Op voorraad

Van
$446.95
Nu winkelen
w/18-55mm, w/50mm, w/50mm
Op voorraad

Van
$643.90
Nu winkelen
Panasonic Lumix DMC-GX85 DMC-GX85
171 beoordelingen van klanten
Alleen voor het lichaam
Op voorraad
$446.79
Nu winkelen
Camera + 12-32mm + 12-32mm
Op voorraad
$597.99
Nu winkelen
met 12-32mm (Zilver)
Op voorraad
$797.99
Nu winkelen
met 12-32mm en 45-150mm en 45-150mm
Op voorraad
$597.99
Nu winkelen
U kunt ook graag
Licht reizend: De ups en downs van de Canon EOS M100 in Mexico Hier is waarom ik mijn Nikon D750 niet ga ruilen voor een Z6 (maar misschien moet je dat wel doen) Nikon D3500 tegen Canon T7: Wat is beter? Onze favoriete uitrusting, beloond: DPReview Awards 2018
Licht reizend: Het wel en wee van de Canon EOS M100 in Mexico
26 jul. 2019…

Hier is waarom ik mijn Nikon D750 niet zal ruilen voor een Z6 (maar misschien moet je dat wel doen).
20 november 2018

Nikon D3500 vs. Canon T7: Wat is beter?
16 jun 16, 2019

Onze favoriete uitrusting, beloond: DPReview Awards 2018
2 dec 2018
Meer over versnelling in dit artikel
Nikon D3500 monstergalerij D3500
257
Nikon D3500 monstergalerij D3500
proefgalerijNov 16, 2018 om 14:00 uur.

Nikon’s D3500 mag dan een goedkope DSLR zijn, maar het bedrijf heeft niet gesneden in beeldkwaliteit. Bekijk hoe het bedrijf omging met herfstkleuren en tropische zeeën in onze voorbeeldgalerij.
Wat u moet weten over de nieuwe instapmodel D3500 van Nikon
372
Wat u moet weten over Nikon’s nieuwe instapmodel D3500
31 augustus 2018 om 13:00 uur.

Nikon’s D3500 is niet alleen een zeer compacte en goedkope DSLR. Het is ook een camera met een geweldige beeldkwaliteit, een eenvoudig te gebruiken interface en een batterij die dagenlang meegaat. Laten we eens kijken hoeveel camera je krijgt voor slechts 499 dollar.
Nikon D3500 wordt kleiner en goedkoper, de levensduur van de batterij krijgt een boost.
434
Nikon D3500 wordt kleiner en goedkoper, de levensduur van de batterij krijgt een boost.
cameranieuwsAug 30, 2018 om 04:00 uur.

De opvolger van Nikon’s populaire instapmodel D3400 DSLR is gearriveerd en wordt terecht de D3500 genoemd. De enige echte verandering is dat hij nog kleiner is geworden en voor slechts $499 met een lens wordt verkocht. De capaciteit van de batterij is ook met 30% toegenomen.
DPReview TV: Instapmodel APS-C shootout
554
DPReview TV: Instapmodel APS-C shootout
videoJul 29, 2018 om 13:00 uur….

In de aflevering van DPReview TV van deze week wegen Chris en Jordan de voor- en nadelen af van drie instapmodel APS-C camera’s: de Canon EOS M50, Sony a6000 en Fujifilm X-T100. Ontdek hoe ze zich stapelen op het gebied van bruikbaarheid, autofocus en JPEG beeldkwaliteit.
Sony RX100 VI vs Panasonic ZS200 vs Panasonic ZS100: welke is de beste reisgenoot?
479
Sony RX100 VI vs Panasonic ZS200 vs Panasonic ZS100: welke is de beste reisgenoot?
25 jun 25, 2018 om 13:00 uur.

De lancering van de RX100 VI, met zijn 24-200mm equiv. zoom, zorgt ervoor dat Sony de grote markt van de sensorreiszoom betreedt. Daarmee concurreert Sony volledig met de veel goedkopere Panasonic TZ/ZS100 en 200. Hoe verhouden de drie zich tot elkaar?
Nieuwste voorbeeldgalerijen
Laowa 100mm F2.8 2x Ultra Macro APO sample gallery
Fase één IQ4 monstergalerij in de eerste fase
Canon EOS M6 Mark II voorbeeldgalerij (DPreview TV)
Tamron SP 35mm F1.4 Di USD monstergalerij van de Tamron SP 35mm F1.4 Di USD
Zie meer galerijen ”
Laatste diepgaande beoordelingen
Canon PowerShot G5 X Mark II review
203
Canon PowerShot G5 X Mark II review
reviewSep 12, 2019 om 15:00 uur.

De Canon G5 X Mark II verdient een Silver Award met zijn zeer goede verbeelding.

De Canon G5 X Mark II verdient een zilveren onderscheiding voor de zeer goede beeldkwaliteit, flexibiliteit en de algemene, boeiende ervaring van het gebruik van de camera. Als u echter het allerbeste op het gebied van autofocus en video nodig hebt, kunnen andere opties beter bij u passen. Ontdek alle details in onze volledige G5 X II review.
Beoordeling: Vuze+ 3D Stereoscopische 360-camera met 3D-stereoscopie
10
Herziening: Vuze+ 3D Stereoscopische 360-camera met 3D-stereoscopie
reviewSep 9, 2019 om 13:00 uur.

360 foto’s en video’s kunnen zeer nuttig zijn voor bepaalde toepassingen (maar ook voor het plezier). De Vuze+ is een betaalbare 360 camera die zowel 2D als 3D (stereo vision) opname ondersteunt, en misschien wel de beste optie voor iemand die wil experimenteren met het 360 formaat.
Review: Mikme pocket draadloze microfoon met audiosynchronisatie
33
Herziening: Mikme pocket draadloze microfoon met audiosynchronisatie
1 sep 1, 2019 om 13:00 uur.

De Mikme Pocket is een draagbare draadloze microfoon met een bijzondere aantrekkingskracht op smartphone-gebruikers die hun spel willen verbeteren en de kwaliteit van het opgenomen geluid willen verbeteren zonder de kosten of complexiteit van traditionele apparatuur.
Canon EOS M6 II eerste beoordeling: Wat is er nieuw en hoe het zich verhoudt tot elkaar?
826
Canon EOS M6 II eerste beoordeling: Wat is er nieuw en hoe het zich verhoudt tot elkaar?
eerste indrukkenA 28 augustus 2019 om 04:00 uur.

De EOS M6 Mark II vernieuwt Canon’s streven om kleine, gebruiksvriendelijke APS-C spiegelloze camera’s te maken. Met 4K-video, 30 fps Raw-bursts en extra bedieningselementen is het een grote stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger. En misschien wel interessanter dan de EOS 90D.
Canon EOS 90D eerste beoordeling van de EOS 90D: Wat is er nieuw en hoe het zich verhoudt tot elkaar?
290
Canon EOS 90D eerste beoordeling: Wat is er nieuw en hoe het zich verhoudt tot elkaar?
eerste indrukkenA 28 augustus 2019 om 04:00 uur.

De 90D is in wezen de DSLR-versie van de EOS M6 Mark II spiegelloze EOS M6 spiegelloze camera die ernaast werd geïntroduceerd. Net als de M6 II beschikt hij over een 32MP sensor, Dual Pixel AF, snelle burst-opname en 4K/30p video-opname. De sensor zal medio september beschikbaar zijn.
Lees meer beoordelingen ”
Nieuwste aankoopgidsen
2019 Aankoopgids: Beste liefhebber lange zoom camera’s
83
2019 Aankoopgids: Beste liefhebber lange zoom camera’s
16 uur geleden

Lange zoomcompacten vullen de kloof tussen camera’s met zakformaat en modellen met verwisselbare lenzen en dure lenzen, waardoor een geweldige combinatie van bereik en draagbaarheid van de lenzen wordt geboden. Lees verder voor meer informatie over onze favoriete camera’s met lange zoom.
2019 Aankoopgids: Beste compacte zoomcamera’s
434
2019 Aankoopgids: Beste compacte zoomcamera’s
13 sep. 2019 om 18:02 uur.

Als je een compactcamera wilt die foto’s van hoge kwaliteit produceert zonder het gedoe van het verwisselen van lenzen, dan is er voor elk budget een ruime keuze. Lees verder om erachter te komen welke draagbare compactcamera’s voor liefhebbers onze favorieten zijn.
Beste waterdichte camera’s van 2019
227
Beste waterdichte camera’s van 2019
13 sep. 2019 om 17:40 uur.

Of je nu op het strand in het noordelijk halfrond of op de skipistes in het zuiden komt, een robuuste compactcamera is een geweldige metgezel. In deze aankoopgids hebben we negen actuele modellen bekeken en onze favorieten gekozen.
2019 Aankoopgids: Beste camera’s onder de $500
241
2019 Aankoopgids: Beste camera’s onder de $500
29 augustus 2019 om 18:58 uur.

Wat is de beste camera voor minder dan $500? Deze instapcamera’s moeten eenvoudig te gebruiken zijn, een goede beeldkwaliteit bieden en gemakkelijk verbinding maken met een smartphone om te delen. In deze aankoopgids hebben we alle huidige camera’s met verwisselbare lenzen die minder dan $500 kosten, naar boven afgerond en het beste aanbevolen.
De beste camera-aanbiedingen van 2019
350
De beste camera-aanbiedingen van 2019
29 augustus 2019 om 18:41 uur.

Als u op zoek bent naar een camera van hoge kwaliteit, hoeft u geen tonnen geld uit te geven, noch hoeft u het nieuwste en beste nieuwe product op de markt te kopen. In onze laatste aankoopgids hebben we een aantal camera’s geselecteerd die, hoewel ze wat ouder zijn, nog steeds veel geld bieden.
Bekijk meer aankoopgidsen “